Μαθήματα Ζωγραφικής για όλους

Η ONE STROKE στην Ελλάδα

Αν θέλατε πάντα να μάθετε να ζωγραφίζετε αλλά ποτέ δεν τα καταφέρατε, τώρα έχετε την ευκαιρία. Η One Stroke είναι μια μοναδική τεχνική ζωγραφικής με την όποια ο καθένας μπορεί να μάθει να ζωγραφίζει εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Η τεχνική αυτή εφαρμόζεται πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια όπως καμβάς, ξύλο, γυαλί, ύφασμα ακόμα και τοίχους και σας δίνει τη δυνατότητα να διακοσμήσετε τα αγαπημένα σας αντικείμενα, να φιλοτεχνήσετε τα δώρα για τους δικούς σας ανθρώπους ή απλώς να εκφραστείτε μέσω της ζωγραφικής και να νιώσετε τη χαρά της δημιουργίας.

Το εργαστήριο της One Stoke στεγάζεται σε έναν άνετο και φιλικό χώρο στα Σεπόλια μόλις τρία λεπτά με τα πόδια από το σταθμό του μετρό. Η Ασημίνα η οποία είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος της τεχνικής και πιστοποιημένη ELITE Instructor One Stroke™ στην Ελλάδα, διδάσκει μαθήματα ζωγραφικής και πιστοποιεί νέους δασκάλους με την υποστήριξη της Donna Dewberry.

Στο χώρο της One Stroke™ θα βρείτε ότι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε όπως τα αλλά και τα ειδικά πινέλα One Stroke™ ασύγκριτης ποιότητας χρώματα της Plaid®. Τα μόνα πράγματα που πρέπει να φέρετε εσείς είναι η φαντασία σας και η όρεξη σας για ζωγραφική.

Τι είναι η One Stroke™

Η One Stroke™ είναι μία τεχνική ζωγραφικής που ανέπτυξε η Donna Dewberry στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Η τεχνική αυτή έχει ως αρχή της το γέμισμα του πινέλου με δύο χρώματα έτσι ώστε σε μια και μόνο πινελιά να συνδυάζονται σκιά, φως και χρώμα.

Όλοι μπορείτε να ζωγραφίσετε με την One Stroke™. Μόλις κατακτήσετε τις βασικές αρχές της τεχνικής θα εκπλαγείτε με το δημιουργικό ταλέντο που κρύβετε μέσα σας.

Η One Stroke™ εφαρμόζεται πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια όπως καμβά, ξύλο, mdf, γυαλί, ύφασμα, κεραμικά, έπιπλα, μέταλλα, τοίχους κ.α..

Αν λοιπόν ψάχνετε για ένα νέο χόμπι ή έναν τρόπο να διακοσμήσετε και να ανανεώσετε τα παλιά αντικείμενα ή έπιπλά σας, αν θέλετε να φτιάξετε μόνοι σας δώρα για τους φίλους σας, αν χρειάζεστε κάτι για να ξεφύγετε από την καθημερινότητά σας ή τέλος αν απλώς αγαπάτε τη ζωγραφική η One Stroke™ είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα μαθήματα ζωγραφικής επισκευθείτε την ιστοσελίδα μας